Palletkussens kopen voor jouw bank of andere meubel?

Ook voor palletkussens ben je bij Meubelen van Pallets aan het juiste adres. We verkopen ze in diverse afmetingen, kleuren en materialen. Zo geef je jouw loungeset de juiste, unieke look en maak je de set helemaal af. De kussens zijn perfect op maat voor onze pallets, dus de manier om de loungeset compleet te maken. Het loungen kan eigenlijk pas beginnen met een kussenset erbij!

Zijn er ook waterafstotende palletkussens?

Een deel van het assortiment heeft een waterafstotende behandeling gehad, maar geen van onze kussens is waterdicht! De palletkussens zijn of van katoen of van polyester. Het voordeel van katoen is dat dit een ademende stof is, wel zo lekker luchtig in de zomer. Polyester is juist weer makkelijker schoon te maken. Sommige kussenhoezen zijn bovendien afritsbaar; wel zo handig als je ze een keer wilt wassen! Doe dit overigens wel op lage temperatuur en check van tevoren of het geschikt is.

Ben je op zoek naar blauwe, grijze of roze palletkussens?

We verkopen palletkussens in diverse kleuren. Het meest populair zijn de rustige kleuren als beige en grijs, maar kies vooral de kleur die past in jouw tuin of bij jouw interieur. Naast kleuren heb je ook nog de keuze uit diverse motieven en stylen. Shoppen maar bij Meubelen van Pallets.