Losse palletkussens kopen voor jouw loungebank of andere meubels?

Het voordeel van het kunnen kiezen uit losse palletskussens is dat je zelf een leuke combinatie kunt maken van verschillende kleuren en materialen.
Neem bijvoorbeeld een leuke roze velvet zitkussen met een olijfgroene kleur als rugkussen. Mix and match!

Ook voor losse palletkussens ben je dus bij Meubelen van Pallets aan het juiste adres. We verkopen ze in diverse afmetingen, kleuren en materialen. Zo geef je jouw loungeset de juiste, unieke look en maak je de set helemaal af. De palletkussens zijn perfect op maat voor onze pallets, dus de manier om de loungeset compleet te maken. Het loungen kan eigenlijk pas beginnen met een kussenset erbij!

Zijn er ook waterafstotende palletkussens?

Een deel van het assortiment heeft een waterafstotende behandeling gehad, maar geen van onze kussens is waterdicht! De palletkussens zijn of van katoen of van polyester. Het voordeel van katoen is dat dit een ademende stof is, wel zo lekker luchtig in de zomer. Polyester is juist weer makkelijker schoon te maken. Sommige kussenhoezen zijn bovendien afritsbaar; wel zo handig als je ze een keer wilt wassen! Doe dit overigens wel op lage temperatuur en check van tevoren of het geschikt is.

Ben je op zoek naar groene, beige of rode palletkussens?

We verkopen palletkussens in diverse kleuren. Het meest populair zijn de rustige kleuren als beige en grijs, maar kies vooral de kleur die past in jouw tuin of bij jouw interieur. Naast kleuren heb je ook nog de keuze uit diverse motieven en stylen. Shoppen maar bij Meubelen van Pallets.