Palletkussensets kopen voor jouw bank of andere meubels?

Ook voor complete palletkussensets ben je bij Meubelen van Pallets aan het juiste adres. We verkopen ze in diverse afmetingen, kleuren en materialen. Zo geef je jouw palletbank de juiste, unieke look en maak je de set helemaal af. De kussens zijn perfect op maat voor onze loungebanken, dus de manier om de loungeset compleet te maken. Het loungen kan eigenlijk pas beginnen met een kussenset erbij!

Zijn er ook waterafstotende palletkussens?

Een deel van het assortiment heeft een waterafstotende behandeling gehad, maar geen van onze kussens is waterdicht! De palletkussens zijn of van katoen of van polyester. Het voordeel van katoen is dat dit een ademende stof is, wel zo lekker luchtig in de zomer. Polyester is juist weer makkelijker schoon te maken. Sommige kussenhoezen zijn bovendien afritsbaar; wel zo handig als je ze een keer wilt wassen! Doe dit overigens wel op lage temperatuur en check van tevoren of het geschikt is.

Ben je op zoek naar groene, zwarte of witte palletkussens?

We verkopen de sets in diverse kleuren. Het meest populair zijn de rustige kleuren als zwart en groen, maar kies vooral de kleur die past in jouw tuin of bij jouw interieur. Naast kleuren heb je ook nog de keuze uit diverse motieven en materialen. Shoppen maar bij Meubelen van Pallets.